Houtwerk

Houtwerk voor uw tuin

Houtwerk hoort in een tuin. Overweegt u om uw tuin aan te kleden met een schutting, tuinhuis of speeltoestel? Kies dan niet voor kunststof. Kies voor hout. Met het gebruik van duurzaam hout geeft de uitstraling die bij een tuin past.

Natuurlijk materiaal

Hout is een natuurlijk materiaal en heeft uitstekende eigenschappen. Hout is stevig, elastisch, geluid isolerend en makkelijk te bewerken. Het gebruik van hout geeft een warme uitstraling aan uw tuin. Een mooie houten vlonder, pergola of veranda vormt een goede natuurlijke verbinding tussen buiten en binnen. En wist u dat hout goed is voor het milieu? Geen ander materiaal is zo goed te recyclen als hout. Als hout niet wordt gebruikt om te recyclen, kan het ook goed worden ingezet om groen energie te produceren!

 

Jarenlange ervaring

Erik van der Peet denkt graag met u mee over de inrichting van uw tuin met het mooiste houtwerk. U kunt bij hem terecht voor het plaatsen van:

Door jarenlange ervaring kan Erik van der Peet u een voorstel doen voor maatwerk dat past bij uw tuin. Houtwerk waardoor uw tuin zijn eenheid behoud en waar u jarenlang plezier van heeft.

 


Houtwerk specialist voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Overweegt u om houtwerk in uw tuin in Haarlem, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Hoofddorp, Zwaanshoek, Bentveld, Aerdenhout, Hillegom, Nieuw Vennep, Bloemendaal, Lisse of Aalsmeer te plaatsen?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

Contact