Het hele jaar genieten in uw tuin

Tegenwoordig is de tuin steeds meer een verlengstuk van ons huis. We richten onze tuin in met buitenhaarden, luxe bloempotten, plantenbakken en comfortabele tuinmeubelen. En we willen graag dat onze tuin het hele jaar door een plek is om te genieten.

Heeft u een bestaande tuin die gerenoveerd moet worden? Of heeft u een nieuwbouwhuis waar u de inrichting van de tuin nog helemaal zelf kunt bepalen? Wilt u het terrein rond uw bedrijfspand tot een echt visitekaartje voor uw bedrijf maken? Erik van der Peet heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen.

Alles is mogelijk

Overleg uw plannen met een èchte specialist. Erik van der Peet bespreekt de wensen en mogelijkheden met u. Hij laat zien welke tuinbeplanting mogelijk is en hoe u met bestrating en tuinhout een geheel eigen buitenruimte creëert.

Hij maakt een duidelijk tuinontwerp en als u daarover tevreden bent gaan we aan de gang. We zorgen dat we – net als bij uw huis – een goed fundament leggen. Zaken als bestrating, verlichting en afwatering komen eerst. Pas dan begint de aanleg en inrichting van uw droomtuin.

Tuinspecialist voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Zoekt u een specialist voor aanleg, onderhoud, beplating of renovatie van uw tuin in Haarlem, Overveen, Heemstede, Zwaanshoek, Vogelenzang, Hoofddorp, Bentveld, Aerdenhout, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse of Aalsmeer?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

Contact