Houten schuur

Houten schuur plaatsen

Een houten schuur, tuinhuis, carport of veranda zijn een aanwinst voor uw tuin. Hout is duurzaam en past bij de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Heeft u behoeft aan wat ruimte voor tuinmeubels, gereedschap of de fietsen? Wilt u lekker overdekt genieten op uw eigen veranda?

Erik van de Peet kan toveren met hout. We leveren maatwerk en staan open voor uw wensen en ideeën. We gebruiken hoogwaardige materialen. Het beste Europese hout wordt bevestigd met rvs bevestigingsmaterialen of met luxe pen- en gat verbindingen. Zo geniet u jarenlang van uw houten tuinhuis.

Luxe tuinhuis

Een tuinhuisje van hout is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, tuinmeubels, speelgoed of fietsen. We leveren tuinhuizen op maat van bijvoorbeeld eiken, lariks of vurenhout. We kunnen het tuinhuis met of zonder fundering bouwen of u kunt kiezen voor bouw op metselwerk. Bel Erik voor alle mogelijkheden. Als dakbedekking van uw tuinhuis kunt u kiezen voor een exclusief rieten dak, maar ook oudhollandse pannen of dakleer zijn mogelijk. Uw tuinhuis wordt altijd ambachtelijk vervaardigd zodat iedere indeling mogelijk is!

 


Veranda

Met een houten veranda aan uw huis vergroot u letterlijk direct de leefruimte en haalt u de natuur dichter bij uw huis. Als het erg warm is zit u heerlijk beschut van de zon op uw veranda en bij een buitje regen kunt u toch heerlijk buiten zijn. Ook uw tuinmeubels en barbecue kunnen zo altijd droog staan.

 


Prieel

Heeft u een grotere tuin? Overweeg dan de plaatsing van een vrijstaand prieel. Zo kunt u nog langer van uw tuin genieten. Erik van der Peet kan zo’n prieel leveren met open of dichte wanden. Zo kunt u ook nog lekker buiten zitten als het wat kouder wordt. Met een kacheltje of straler in uw prieel wilt u niet meer naar binnen!

 


Houten schuren specialist voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Overweegt u om een houten schuur in uw tuin in Haarlem, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Hoofddorp, Zwaanshoek, Bentveld, Aerdenhout, Hillegom, Nieuw Vennep, Bloemendaal, Lisse of Aalsmeer te plaatsen?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

Contact