Tuinaanleg Zwaanshoek

Lees hier hoe Erik kan helpen met tuinaanleg Zwaanshoek.

Het aanleggen van uw tuin in Zwaanshoek

De aanleg of renovatie van uw tuin begint bij een gesprek. Erik van der Peet komt bij uw langs in Zwaanshoek om uw wensen te inventariseren. Wat vindt u belangrijk? Hoe gaat u uw tuin gebruiken? Erik bekijkt tijdens het eerste gesprek de mogelijkheden van uw tuin. Wat is de oppervlakte en ligging, waar komt de wind vandaan en hoe staat de zon. Zo ontstaat een eerste voorstel. U zult merken, door samen met Erik na te denken over de mogelijkheden van uw tuin, wordt u steeds enthousiaster.

Tuinaanleg Zwaanshoek

Ontwerpen van uw tuin

De volgende stap is een ontwerp. Erik van der Peet maakt een schets waarin uw wensen en de mogelijkheden samenkomen. Uw tuin begint te leven en op basis van de schets geeft u aan welke zaken u nog zou willen aanpassen. Want Erik gaat pas verder als u helemaal tevreden bent over het ontwerp. Op basis van het definitieve ontwerp krijgt u van ons een offerte en een tijdsplanning. Daarmee kan een zorgeloze aanlegfase beginnen.

tuinaanleg zwaanshoek

Het fundament van uw tuin

Het aanleggen van uw tuin begint bij het fundament. Afwatering, verlichting en bestrating zijn de basis van uw tuin. Voor het grotere werk zoals het graven van een vijver of het planten van bomen gebruikt Erik graafmachines en kranen. Daarmee besparen we tijd en geld. Erik zorgt dat uw buren zo min mogelijk overlast hebben van de aanleg of renovatie van uw tuin. Tijdens het proces van de aanleg hebben we natuurlijk regelmatig contact om de voortgang te bespreken en waar nodig de aanpak bij te sturen.

 


Tuinaanleg Zwaanshoek en omgeving

Zoekt u een specialist voor tuinaanleg in Zwaanshoek? Erik van der Peet zit vlakbij aan de Ringvaart, dus kom zo bij u langs voor een vrijblijvende afspraak.

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

Contact