Onderhoud van uw tuin

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Sommige tuinen wat meer dan andere, maar zorgeloos genieten in uw tuin begint bij een goed onderhouden tuin. Het onderhoud aan uw tuin moet het hele jaar plaatsvinden. Houd rekening met seizoensgebonden onderhoud in het voor- en najaar, het jaarlijks snoeien van bomen en struiken en periodiek- en gazons onderhoud. Voor veel mensen is het werken in de tuin een groot plezier. Anderen hebben niet altijd tijd voor het nodige onderhoud.

Onderhouds abonnement voor uw tuin

Erik van der Peet zorgt er graag voor dat het onderhoud aan uw tuin tijdig en goed gedaan wordt. Heeft u wel eens gedacht aan een onderhouds abonnement? Hiermee verkeert uw tuin altijd in topconditie. Zo’n abonnement is een maatwerkplan, afgestemd op uw tuin en uw wensen. Binnen een jaar abonnement kunnen een aantal onderhoudsmomenten terugkomen:

  • Seizoensgebonden onderhoud
    Het begin van het voorjaar en het eind van de herfst is het moment om groot onderhoud aan uw tuin te plegen. Wij kunnen voor u snoeien, spitten, wieden en grasonderhoud plegen.
  • Kwartaal onderhoud
    Eens per kwartaal verzorgen wij het snoeien van hagen, het steken van kantjes, het plukken van vuil, en het bemesten van uw tuin.
  • Structureel onderhoud
    Heeft u een onderhoudsgevoelige tuin? Dan kunnen we ook eens per maand of zelfs eens per week langskomen om onkruid te wieden, gras te maaien, te snoeien of uw tuin te bemesten.

Zelf meewerken in uw tuin?
Wilt u samen met ons het onderhoud aan uw tuin doen? Daar staan we zeker voor open. We maken dan vooraf goede afspraken met u zodat duidelijk is wie voor welk deel van het tuinonderhoud verantwoordelijk is.

Tuinonderhoud tijdens uw vakantie

Niets is zo vervelend om na een langere vakantie terug te komen en uw tuin als een wildernis aan te treffen. We kunnen ook tijdens uw vakantie het onderhoud aan uw tuin uitvoeren.

 


 

Tuinspecialist voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Zoekt u een specialist voor uw tuinonderhoud in Haarlem, Overveen, Heemstede, Zwaanshoek, Vogelenzang, Hoofddorp, Hillegom, Bentveld, Aerdenhout, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, Lisse of Aalsmeer?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

Contact