Renovatie van uw tuin

Een renovatie van uw tuin kan een echte metamorfose opleveren. Maar u hoeft bij een renovatie niet altijd uw hele tuin op zijn kop te zetten. Soms kunt u al met een aantal slimme aanpassingen een heleboel bereiken. Een border die opnieuw wordt opgehoogd, een vervallen schutting die wordt vervangen of een mooi terras op de plek van de oude vijver…

Ruime ervaring

Erik van der Peet heeft veel ervaring in het renoveren van grote en kleine tuinen. Heeft u plannen om uw tuin te renoveren? In een gesprek met Erik zet u samen met hem uw wensen op een rijtje. Wat mist u in de tuin? Welke planten doen het goed? Wat wilt u zelf doen en wat wilt u uitbesteden? Samen ontstaat een plan dat ervoor zorgt dat u dankzij een renovatie van uw tuin weer jarenlang kunt genieten van uw buitenruimte!

 


 

Tuinrenovatie voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Heeft u plannen voor het renoveren van uw tuin in Haarlem, Overveen, Heemstede, Zwaanshoek, Vogelenzang, Hoofddorp, Bentveld, Hillegom, Aerdenhout, Nieuw Vennep, Bloemendaal, Lisse of Aalsmeer?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

Contact