Bomen snoeien

Bomen laten snoeien

Als u wilt dat uw bomen gezond en regelmatig groeien is een correct uitgevoerde snoei een belangrijke voorwaarde. Snoeien van bomen is een nauwkeurig werkje en moet op het juiste moment gebeuren.

Wanneer moet ik bomen snoeien?

Over het algemeen kunt u bomen het gehele jaar snoeien. Maar let op; er zijn uitzonderingen! Vraag Erik welk moment het meest geschikt is om uw boom te snoeien.

Snoeien is specialistenwerk

Het onzorgvuldig of op het verkeerde moment snoeien van uw bomen kan betekenen dat ze hun vorm verliezen of erger… niet overleven. Ook is het snoeien op grotere hoogte een gevaarlijke klus met het risico van valpartijen. Voor uw eigen veiligheid en het behoud van de gezondheid van uw bomen laat u het snoeien van bomen aan specialisten over. Erik van der Peet en zijn team heeft veel ervaring met het snoeien van bomen. Groot onderhoud gebeurt met hoogwerkers. Voor moeilijk bereikbare plekken zijn er in het team van Erik van der Peet ervaren klimmers.

 


 

Snoeispecialist voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Wilt u de boom of bomen in uw tuin in Haarlem, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Hoofddorp, Zwaanshoek Bentveld, Aerdenhout, Hillegom, Nieuw Vennep, Bloemendaal, Lisse of Aalsmeer laten snoeien?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

 

Contact