Boom onderhoud

Bomen laten onderhouden in uw tuin

Bomen in uw tuin zijn beeldbepalend. Maar voor de optimale groei en bloei van een boom zijn het juiste onderhoud en verzorging essentieel. Het onderhoud van bomen is specialistenwerk. Verkeerd snoeien kan bijvoorbeeld leiden tot scheefgroei die uiteindelijk fataal kan zijn voor de gezondheid van u boom. Tijdige constatering en behandeling van ziektes door schimmels of virussen kan een boom redden.

De juiste maatregelen voor uw boom

Erik en zijn team zijn u graag van dienst bij het onderhouden en snoeien van alle boomsoorten of het verzorgen van monumentale bomen. Zij beschikken over de kennis, ervaring en gereedschappen om dit werk veilig en zorgvuldig uit te voeren. Ze controleren de gezondheid van uw bomen en adviseren u over de maatregelen die u kunt nemen bij aantasting of ziekte van uw bomen. Ook bij zwakke groei of onvoldoende bladontwikkeling kunnen wij de juiste actie ondernemen.

 

Vast onderhoud van uw boom

Wilt u het hele jaar genieten van goed verzorgde bomen bij uw woning of bedrijf? Wilt u daar zelf geen omkijken naar hebben en vooraf duidelijkheid hebben over de kosten? Kies dan voor een onderhoudscontract voor bomen van Erik van er Peet. Het onderhoud wordt volgens vooraf gemaakte afspraken gepleegd. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw gezonde, verzorgde bomen!

 


 

Boom onderhoud specialist voor Haarlem en omgeving

Erik van der Peet werkt met zijn team vanuit Zwaanshoek. Bent u op zoek naar uitstekend onderhoud van uw boom of bomen in uw tuin in Haarlem, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Hoofddorp, Zwaanshoek Bentveld, Aerdenhout, Nieuw Vennep, Hillegom, Bloemendaal, Lisse of Aalsmeer?

Bel dan vandaag nog met Erik of vul onderstaande formulier in. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs.

 

Contact